Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TK-Vyškov: Od 6. do 12. 10. poskytne...

Napsal uživatel Ikaros .cz dne 2. Říjen 2003 - 9:47.
TK-Vyškov: Od 6. do 12. 10. poskytne Knihovna Karla Dvořáčka ve Vyškově amnestii upomínek. Tento týden v provozních hodinách je možné seznámit se s prostorami a službami, které knihovna nabízí. Dále jsou připraveny výstavy: zajímavých nepublikovaných dokumentů o bývalé škole Nádražní 4 zapůjčených občany města a okolí; nové publikace z regionu; výročí osobností regionu; KKD v číslech v První týdny provozu KKD v nové budově v číslech; inspirace pro dlouhé podzimní večery.
Další program: Pondělí 6. října - společenský sál: Velké říjnové společné čtení – zahájení v 9 hod. za účasti představitelů města četbou z tvorby nositele Nobelovy ceny za literaturu Jaroslava Seiferta. Očekáváme, že se do četby z děl českých autorů zapojíte i Vy, budeme pokračovat celý den či týden záleží jen na počtu zájemců. Pondělí až středa - audiovizuální oddělení 9–12, 13–17 hod. od Folku k Rocku – prezentace ukázek nových hudebních nahrávek rockové, folkové a klasické hudby na CD a DVD nosičích.
Čtvrtek 9. října - referenční oddělení 9 -12 hod. Nikdy není pozdě - zpřístupnění internetu široké veřejnosti formou individuálního přístupu k zájemcům. Tato setkání pak budou pokračovat vždy v lichý týden, a to ve čtvrtek od 13–17 hod.
Čtvrtek 9. října v 16 hod. ve společenském sále Autorské čtení spisovatele literatury faktu Oldřicha Klobase. Autor bude číst ze své poslední knihy (pro značný zájem se připravuje nové vydání) Alois Musil zvaný Músa ar Rueili; můžete si vyslechnout i úryvky z připravovaného rukopisu.